LANG LEVE BARAK OBAMA

Het loopt tegen eind december 2008, op vele plaatsen in ons land schittert de kerstverlichting je tegemoet. Ondanks deze feestachtige sfeer heerst er in vele huiskamers een mineurstemming.

Tot grote teleurstelling van een groot aantal werknemers zijn bij overheidsinstellingen en ondernemingen de jaarlijks terugkerende kerstversiering of het zo begeerde kerstpakket achterwege gebleven. Een compromis tegenover de werknemers die het islamitisch geloof aanhangen.

 

Tegenover dit ‘arbeidersverdriet’ staat dat dit besluit met open armen is ontvangen door de aanhangers van de linkse politiek. Zij verkeren zo wie zo in een juichstemming, over enkele weken hebben de Verenigde Staten een nieuwe president: Barak Obama. Eindelijk gaat  de door hen zo verfoeide Bush het veld ruimen.

 

Ook de moslimbevolking staat te trappelen van ongeduld. Ze rekenen op de sympathie van Obama en hopen dat hij zijn idealen gestand doet en op korte termijn de Palestijnen helpt bij het realiseren van hun eigen onafhankelijke staat. In dit kader gonst het binnen de internationale gemeenschap van de geruchten: ‘Nu komt er eindelijk een eind aan het voorkeursbeleid van de Verenigde Staten ten aanzien van de joden, van de staat Israël’.

 

Intussen lopen achter de schermen de spanningen op. De afgelopen weken heeft het Israëlisch kabinet al menig crisisberaad achter de rug. Men vermoedt dat het verdwijnen van Bush dramatische gevolgen heeft voor het voortbestaan van de Israëlische staat.

 

In juni 2008 kwam de Israëlische president Olmert nog opgetogen uit een beraad met Bush. ‘Elke dag komen we dichter bij het stopzetten van het nucleaire programma van Iran. Ik denk dat het niet gepast is voor Iran om te weten waar we mee bezig zijn’, aldus Olmert.

 

De Volkskrant van 6 juni 2008 omschreef de angst van Israël voor Iran als volgt: ‘Het grootste Israëlische angstvisioen is een bureau in Teheran waarop een rode knop staat met daarboven de vinger van Mahmoud Ahmadinejad.’ 

Volgens de grootste Israelisch krant, Yedioth Ahronot, had Olmert aan de Amerikaanse president om een aanval op Iran gevraagd, een verzoek dat door het verdwijnen van Bush kansloos werd.

 

Het is kerstnacht 2008, omstreeks middernacht wordt het feestgedruis abrupt verstoord. TV- en radio-zenders onderbreken hun programma’s: ‘Enkele minuten geleden hebben Israëlische vliegtuigen niet alleen de hoofdstad van Iran gebombardeerd maar ook enkele geheime kerncentrales in dat land.’ 

 

Weg is de kerstvreugde, wereldwijd zit de bevolking aan de buis gekluisterd. Al snel verschijnen er beelden van brandende synagoge en Israëlische ambassades in het westen. Ook Nederland ontkomt er niet aan, de moslimbevolking komt in opstand. Branden in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch. Tilburg, overal breken rellen uit.

 

Van de linkse feestvreugde over het aantreden van Bark Obama en het verdwijnen van Bush is niets meer te merken.

Advertentie

7 Responses to LANG LEVE BARAK OBAMA

 1. Fred schreef:

  Als Barack Obama aan de macht komt, krijgt Osama bin Laden weer aanhang, heb ik ergens gelezen.
  Barack Obama heeft een Islamitische vader, maar heeft zelf het christelijke geloof van zijn moeder aangenomen.

  De machtigste man op aarde, president Obama, is een afvallige Moslim, zal Osama bin Laden straks zeggen.

 2. Bankwezen schreef:

  Ooit heb ik sollicitanten gescreened voor een groot bank concern, dan ook voornamelijk op hun betrouwbaarheid. Dus nu ook deze methode maar eens op Obama toegepast, met al resultaat “volkomen onbetrouwbaar”.

  Grootheidswaanzin, egocentrisch, concentratieproblemen en gebrek om realiteit weer te geven.

  Deze mens heeft en leeft in twee realiteiten.

 3. Cindy schreef:

  Sterke blog en, mijns inziens, waarheid als Obama de verkiezingen wint. Ik hoop op McCain terwijl dat niet mijn favoriete kandidaat is.

 4. Maya Delhaize schreef:

  Alhoewel ik de onthullingen van Siebelt bewonder, en ook zijn pitbull-mentaliteit om achter de harde werkelijkheid te komen, vind ik Obama nou net iemand die niet in de hoek kan of moet worden gezet, van de foute linkse kerk.
  De vrienden van Bush lijken mij eerljik gezegd veel enger.

 5. willeke schreef:

  HET IS NATUURLIJK WEL ZODAT ALS OBAMA AAN DE MACHT IS, ER OOK ALTIJD WEL WAT ZAL ZIJN,AAN GEZEIK ,OF GEJAMMER,MAAR ALS BUSH IS OPGEDONDERD DAN BREEKT ER ZO IE ZO EEN BETERE TIJD AAN,OBAMA MOET DE TROEPEN VAN AMERIKA UIT IRAK HALEN, WANT ZE HEBBEN ER NIETS MEER TE ZOEKEN,ZONDE VAN ALLE GESNEUVELDE MENSEN,ZONDE VAN HET GELD,AMERIKA KAN DAT GELD VAN DE OORLOG BETER BESTEDEN AAN GEZONDHEID,MILIEU,DE DIEREN,ZWAKKERE IN DE SAMENLEVING,JE OVERLEEFT HET NIET OM IN IRAK OF AFGANISTAN TE BLIJVEN OORLOGVOEREN,HET ZAL ZE OPBREKEN,HET GELD,DE TROEPEN,DE HAAT WORDT GROTER NAAR AMERIKA,LANDEN ZULLEN ZICH TEGEN HEN KEREN,MEER AANSLAGEN ZULLEN VOLGEN,ZIJ ZULLEN ALLEEN KOMEN TE STAAN EN VECHTEN TEGEN DE BIERKAAI,ER ZAL NIETS TE WINNEN ZIJN ALLEEN TE VERLIEZEN,HOE GROOT KAN DAN EEN GROOTMACHT ZIJN,NEE OBAMA ZAL ECHT EEN GOEDE SLAG MOETEN DRAAIEN OM ALLES RECHT TE BREIEN WAT BUSH, ZO MET EEN HALFE SLAG HEEFT VERPEST,IK PRAAT BESLIST 11/9 NIET GOED, DAT WAS OOK VERSCHRIKKELIJK,MAAR WEET JE WAT IK OOK VERSCHRIKKELIJK VINDT, EIGENLIJK NOG ERGER UITGEMERGELDE KINDJES IN AFRIKA,ZO ZIELIG OM TE ZIEN,DE STAKKERS HUILEN OM EEN DRUPPEL MELK,EN GAAN ALLEMAAL DOOD,NOG GEEN LEVEN KUNNEN LEVEN TOCH VINDT IK DAT ERGER ALS 11/9,WANT KINDEREN KUNNEN NIET ZEGGEN,EN VOORAL BABY”S NIET IK HEB ZO”N PIJN IN MIJN MAAG MAMA IK HB HONGER VERSCHRIKKELIJK,AMERIKA MOET GEWOON WEER EENS NORMAAL GAAN DOEN EN NIET DENKEN DAT ZE DE GEHELE WERELD KUNNEN BEHEERSEN NET ZO ALS HITLER TOEN DE TIJD WILDE DAT WAS ER NET ZO EEN ALS BUSH,WANT BUSH HEEFT ZICH NOOIT DRUK GEMAAKT OM DE MENSHEID HIJ ZETTE ALLES OP ALLES OM OORLOG TE VOEREN TERWIJL ZIJN LAND FAIET IS GEGAAN,ECHT EEN SCHANDE, AFVOEREN DIE MAN,DAT HADDEN ZE ALLANG EERDER MOETEN DOEN,HELAAS HET WAS NIET ZO,IS AMERIKA FINANCIEEL NOG TE REDDEN? IK WEET HET NIET,JA JA ALLE TROEPEN TERUG UIT IRAK EN AFGANISTAN EN LANGZAAM DE ZAKEN WEER BEETJE BIJ BEETJE OP ORDE KRIJGEN,IK HOOP DAT HET ZE LUKT,IK ZEG ALTIJD MAAR ZO WEES ZUINIG OP ALLES ENALLES WAT LEEFT WANT HET LEEFT MAAR EEN KEER.OBAMA HEEFT NOG GENOEG TE DOEN MOCHT HIJ IN HET WITTE HUIS KOMEN,DOE HET DAN GOED OBAMA EN BREEK NIET JE NEK OVER DE EERSTE TREDE DIE JE ZET,IK WENS OBAMA STERKTE OM DIT NAAKTE LAND WEER EEN BEETJE LEEFBAAR TE MAKEN,EN DAT DE RUST WEER TERUG KEERT IN ZIJN LAND,ZODAT DE MAESEN RUSTIG KUNNEN SLAPEN ZONDER NACHTMERRIE OVER DIE BUCH WAKKER TE SCHRIKKEN SLAAP ZACHT AMERIKA,OBAMA STERKTE MET DE STRIJD OM HET WITTE HUIS.

 6. G schreef:

  Laat Obama ALSTUBLIEFT president worden!!!!!!!!!!!!!!

 7. willeke schreef:

  Ik weet het haast wel zeker, dat obama de troepen terug laat komen naar huis, het is dan al laat de klok tikt verder, en als het leger terug is, en aageslagen thuisgekomen is in de vs, dan valt er een dikke deken van het land af, ze zullen weer rustig kunnen nadenken, ademen,en bij kunnen komen.
  Het geld kan dan eindelijk woerden gebruikt, waar voor het is. Mijn motto is geen oorlog meer voeren,niet denken dat je de baas bent van moeder aarde, bemoei je met je eigen land, want daar is zat te doen, aan opbouw,maak het land weer aantrekkelijk, en laat je glimlach zien aan het buitenland, dan zal osama bin laden, hoop ik ooit anders gaan denken over amerika.
  Ik wes je veel succes dinsdag obama.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: